Alla nyheter

sökes: Verktygsmakare

Hermandera AB i Töreboda söker Verktygsmakare

Hermanders AB i Töreboda har ett 25-tal medarbetare och en omsättning på cirka 35 MSEK. Vi är specialister inom trycksvarvning och avancerad plåtformning. Bland våra kunder finns många av Sveriges ledande företag. Företaget är fokuserat på att ha den bästa tillgängliga kompetensen inom de områden vi verkar för att kunna fortsätta vår utveckling

Bakgrund
Hermanders AB i Töreboda expanderar och vi behöver nu förstärka vår verktygsavdelning inför framtiden.

Arbetsuppgifter
Tillverka och underhålla verktyg som används för trycksvarvning och pressning. I tjänsten igår även arbete med förebyggande underhåll, reparationer och modifieringar av vår maskinpark. En betydande del av arbetet är består av svarvning i vår CNC svarv

Din utbildnings- och arbetsbakgrund
Du har verkstadsteknisk utbildning alternativt verktygsmakarutbildning. Du bör vara väl förtrogen med maskinbearbetning och verktygsframtagning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från CAM-beredning och kännedom om vanligen förekommande program.

Vi erbjuder dig
Vi är en arbetsplats med fokus på kvalitet, utveckling och kreativitet. För dig med ett stort tekniskt intresse och vilja att utvecklas är det här ett bra tillfälle att bli en del av vårat lag.

Ansökan
CV och personligt brev skickar du vänligen till senast den 15:e januari 2018. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Övrigt
Allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse. För ytterligare information kontakta produktionschef Per Thorstensson 0506-77 74 07, personalchef Ann Andersson 0506-77 74 02 eller Vd Lars Gäfvert 0506-77 74 01.

 

Varmt välkommen med din ansökan!