Alla nyheter

sökes: Trycksvarvare

Hermandera AB i Töreboda söker medarbetare inom trycksvarvning och pressning

Hermanders AB i Töreboda har ett 25-tal medarbetare och en omsättning på cirka 35 MSEK. Vi är specialister inom trycksvarvning och avancerad plåtformning. Bland våra kunder finns många av Sveriges ledande företag. Företaget är fokuserat på att ha den bästa tillgängliga kompetensen inom de områden vi verkar för att kunna fortsätta vår utveckling.

Bakgrund
Hermanders AB i Töreboda expanderar och vi behöver nu förstärka vår produktionsavdelning inför framtiden.

Arbetsuppgifter
Arbeta med produktion av trycksvarvade och pressade detaljer. Programmering av maskiner och medverkan i vårt arbete med förbättringar. Beroende på tidigare kunskap och erfarenhet anpassas uppgifterna för att möjliggöra en utveckling inom arbetet.

Din utbildnings- och arbetsbakgrund
Du har verkstadsteknisk utbildning och /eller erfarenhet från produktion av formade plåtdetaljer. Vi ser gärna att du har ett stort intresse av att lära dig helt nya processer och en stark vilja att utvecklas inom produktion och teknik.

Vi erbjuder dig
Vi är en arbetsplats med fokus på kvalitet, utveckling och kreativitet. För dig med ett stort tekniskt intresse och vilja att utvecklas är det här ett bra tillfälle att bli en del av vårat lag.

Ansökan
CV och personligt brev skickar du vänligen till senast den 15:e januari 2018. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Övrigt
Allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse. För ytterligare information kontakta produktionschef Per Thorstensson 0506-77 74 07, personalchef Ann Andersson 0506-77 74 02 eller Vd Lars Gäfvert 0506-77 74 01.

 

Varmt välkommen med din ansökan!